TÜBİTAK  2244 Sanayi Doktora programı çerçevesinde ATA Teknokent Genel Müdür Yardımcıcsı Dr. Öğr. Üyesi Yakup Uzun, ATA Teknokent Destek Programlarından Yararlanmaya Yönelik Hizmetler Modül Sorumlusu Halil İbrahim Yurdgülü, Pasinler MYO öğretim üyeleri Dr.Öğr.Üyesi Volkan Öner ve Dr.Öğr.Üyesi Arif Emre Sağsöz , KÜSİ Erzincan İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Güneş  Erzincan OSB de faaliyet… Okumaya devam et TÜBİTAK  2244 Sanayi Doktora programı çerçevesinde ATA TEKNOKENT Uzmanları ile Era Çevre Teknolojileri AŞ. ziyareti

TÜBİTAK ARDEB Proje Seminerinin dördüncüsü yapıldı.

Kamu Sanayi Üniversite (KÜSİ) işbirliği kapsamında TÜBİTAK ARDEB projelerinin hazırlanmasına yönelik bilgilendirme seminerinden dördüncüsü Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesinde düzenlendi. Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Genel Fizik Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Doç. Dr. Çağrı Çırak tarafından sunulan seminere Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Nadiye ÖZER, Dekan  Yardımcıları Prof. Dr. Papatya KARAKURT, Dr. Öğr. Üyesi Sevil… Okumaya devam et TÜBİTAK ARDEB Proje Seminerinin dördüncüsü yapıldı.

TÜBİTAK ARDEB Proje Seminerinin dördüncüsü yapıldı.