(KÜSİ) Kamu Üniversite Sanayi (AR-GE)  işbirliği kapsamında Üniversitemiz ve Erzincan Bc Fiber Optik San. ve Tic.A.Ş arasında işbirliği protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen protokole  Üniversitemiz adına Sayın Rektörümüz  Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Bc Fiber Optik San. ve Tic.A.Ş adına Fabrika Müdürü  Rıdvan Alaz, Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat ÇANKAYA (KÜSİ) Erzincan İl… Okumaya devam et (KÜSİ) Kamu Üniversite Sanayi (AR-GE)  işbirliği kapsamında Üniversitemiz ve Erzincan Bc Fiber Optik San. ve Tic.A.Ş arasında işbirliği protokolü imzalandı.

(KÜSİ) Kamu Üniversite Sanayi (AR-GE)  işbirliği kapsamında Üniversitemiz ve Erzincan Bc Fiber Optik San. ve Tic.A.Ş arasında işbirliği protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen protokole  Üniversitemiz adına Sayın Rektörümüz  Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Bc Fiber Optik San. ve Tic.A.Ş adına Fabrika Müdürü  Rıdvan Alaz, Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat ÇANKAYA (KÜSİ) Erzincan… Okumaya devam et (KÜSİ) Kamu Üniversite Sanayi (AR-GE) işbirliği kapsamında Üniversitemiz ve Erzincan Bc Fiber Optik San. ve Tic.A.Ş arasında işbirliği protokolü imzalandı