ARDEB 1001 Programının 2022 Yılı 1. Dönem Başvuru Tarihleri Belli Oldu

Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülmekte olan 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programının 2022 yılı 1. dönem başvuruları 07 Şubat 2022 tarihi itibariyle https://ardeb-pbs.tubitak.gov.tr adresi üzerinden alınmaya başlanacaktır. Çevrimiçi başvurunun ve e-imza sürecinin tamamlanması için son tarih 24 Mart  2022 olarak belirlenmiştir. 1001 Programı Başvuru Belgeleri için tıklayınız.

Tek Pazar Programı Sürdürülebilir Turizm Çağrısı Çalıştayı 25 Ocak 2022

Tek Pazar Programı Sürdürülebilir Turizm Çağrısı Çalıştayı / 25 Ocak 2022 Eğitim online olarak gerçekleştirilecektir, ilgili link katılımcıların mail adresine 24 Ocak 2022 günü iletilecektir. Detaylı bilgi için : https://cosme.kosgeb.gov.tr/tek-pazar-programi-surdurulebilir-turizm-cagrisi-calistayi-25-ocak-2022

TEYDEB 1501 Programı 2021 Yılı 2. Çağrısı Sonuçları Açıklandı

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) ölçeğindeki kuruluşların başvuru yapabilecekleri 1501 Sanayi Ar-Ge Destek Programı 2021 yılı 2. Çağrısı 01.07.2021 tarihinde açılmış ve proje öneri başvuruları 17.09.2021 tarihine kadar alınmıştır. Çağrıya başvuru yapan 599 proje önerisinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır. 274 projenin desteklenmesine karar verilmiştir. 4 proje için değerlendirme süreci devam etmektedir. Desteklenmesine karar verilen projeler… Okumaya devam et TEYDEB 1501 Programı 2021 Yılı 2. Çağrısı Sonuçları Açıklandı

TTO-Proje Koordinasyon Koordinatörlüğü İşbirliği ile Eczacılık Fakültesinde TUBİTAK 2209-A Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama Araştırma Merkezi (ETTO) Müdürü Emre Yavuz’un anlatımı ve Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörlüğü İşbirliği ile TUBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı başvuruları hakkında Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi akademik personeline bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

TÜBİTAK 2209A Projeleri ile Alakalı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı – Mühendislik Fakültesi

Teknoloji Transfer Ofisi (ETTO) ile Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörlüğü İşbirliğinde TUBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı başvuruları hakkında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi akademik personeline bilgilendirme toplantısı düzenlendi.